Certifceret Original Nordmann

Juletræer


VELKOMMEN

CERTIFICERET ORIGINAL NORDMANN

Nordmann Juletræer

Certificeret original nordmann er et marketinginitiativ implementeret af Original Nordmann ApS - et firma ejet af 9 individuelle grossister af Nordmann juletræer. Vores mål er at markedsføre Nordmann-juletræer af høj kvalitet til hele det europæiske marked. Vi er forpligtet til at levere juletræer, der er forblevet en integreret del af julepynt med julegaver under.

Danmark har gennem årene været den førende producent af de bedste Nordmann juletræer i Europa.

Juletræer kan ses i salg i mange små og mellemstore butikker over hele Danmark, når julen nærmer sig.

Juletræspynt er en livslang tradition, der repræsenterer en bindingstid for familier og venner, hvor julegaver deles. Det er vores ønske og vision for Original Nordmann ApS, at Nordmann juletræer bevarer denne position i Europa, uanset hvad der sker med markedet.

Om Os

Certificerede originale Nordmann juletræer - historien indtil videre


Original Nordmann ApS fokuserer på at skabe en forretningsmodel, der giver alle involverede de bedste muligheder for at skabe en solid og bæredygtig forretning for at sikre, at forbrugerne får den bedst mulige oplevelse til jul. Vi erkender vigtigheden af ​​jul, juletræer, julegaver og dekorationer af juletræer blandt familier og venner. Vores brand har en kompromisløs kvalitet af juletræet, helt fra juletræsfrøet - kvaliteten af ​​træerne og bearbejdningen af ​​træet. Vi er også involveret i at sikre, at logistikken og håndteringen af ​​Nordmanns varemærketræer til vores europæiske forbrugere håndteres effektivt. Vi ønsker, at julefester skal være en unik oplevelse i enhver europæisk by.


Original Nordmann- certificeret mærke til det specielle juletræ


Siden 2010 har vi fokuseret på at standardisere hele processen, indtil træet står i forbrugerens stue. Vi gør dette for ikke kun at give forbrugere, men alle, der er tilknyttet konceptet, de bedst mulige muligheder for at skabe en rentabel forretning for vores grossister og forbrugeren de bedste juletræspenge, de kan købe. Vi er overbeviste om, at fælles, målrettet markedsføring skaber den bedste sikkerhed for salget af CERTIFICEREDE ORIGINAL NORDMANN juletræer - lige ind i fremtiden.

Koncept

Styrken ved det 'Certificerede originale Nordmann-brand'


Når vi vælger at købe noget, er brandets styrke afgørende. det samme gælder for shopping for det bedste juletræ. Forskellen mellem den faktiske omkostningsværdi for et produkt og den pris, vi er parat til at betale for det, er helt afhængig af mærke. Det er definitionen af ​​'brand' 'værdifunktion.


Vi vil alle høre til


Tænk på et produkt, du kan lide. Måske har du et yndlingsmærke? Hvad er du villig til at gøre for at besidde et af dit yndlings mærkes produkter? Hvad er du klar til at gøre for at høre hjemme? I købsøjeblikket ønsker du som forbruger at høre til brandets univers. Og til det er du villig til at gøre ting, du ikke ville gøre for noget andet, mindre gunstigt produkt.


Certificeret originale Nordmann juletræer


Det, vi præsenterer på disse sider, er konceptet med at skabe et Certified Original Nordmann-univers, som forbrugerne vil være en del af. Et univers, som de vil tilhøre, og som de vil forblive loyale til - fordi vi tilbyder dem noget, som de føler er mere ønskeligt end alternativerne. Ved hjælp af en lang række marketingkanaler introducerer vi dem til vores unikke univers og begynder at etablere et varigt forhold. Sociale medier som Facebook og LinkedIn vil helt sikkert spille en vigtig rolle i vores marketingkampagne.


Oprettelse af et stærkt certificeret originalt Nordmann-brand


Hjertet i vores brand-building-projekt er Certified Original Nordmann-træet. Juletræer med det certificerede originale Nordmann-mærke vil repræsentere "det bedste" i forbrugernes hoveder. På købstidspunktet vil vores kunder gerne høre til Certified Original Nordmann-universet. Intet mindre end det bedste.

Certificering

Certificeringsprocessen - bevis for kunden


I salg er der intet mere overbevisende dette bevis. Reelle beviser. For at skabe dette bevis vil alle træer blive bakket op af en certificeringsproces. Mærket på træet bærer en garanti for, at dette er et ægte certificeret originalt Nordmann-produkt. Det certificerede originale Nordmann-mærke viser kunderne:


- At dette træ opfylder de højeste internationale kriterier med hensyn til fysisk udseende og holdbarhed.

- At dette træ er blevet målt, klassificeret og distribueret i henhold til de specielle Certified Original Nordmann “Regler & Standarder ”.


Det tager 12 år for et certificeret originalt Nordmann-træ at vokse til en højde på 175 cm, og producenten vil personligt pleje hvert enkelt træ ca. 40 gange i løbet af disse år. Når et certificeret originalt Nordmann-træ har nået den ønskede størrelse, sikrer certificeringsprocessen, at træet stadig er i den bedst mulige form og tilstand, når det ankommer til destinationen. Ikonerne nedenfor viser alle de faser, der er omfattet af certificeringsprocessen.

Systemet med tre mærker

De certificerede originale Nordmann-træmærker


Det originale Nordmann-mærke-system er designet til at være let at forstå for både sælgere og kunder. Vi bruger en simpel farvekodende enhed til let at identificere aspekter som størrelse og definition, så der ikke kan være tvivl om højden eller produktlinjen for hvert Certificeret Original Nordmann-træ.


Mærke-systemet understøtter samtidig distributionssystemet: fra det øjeblik det er fastgjort til træet, til det øjeblik vores kunde fører det hjem fra markedet.

Original Nordmann Tilbud

Original Nordmann tilbud


Vi tilbyder et garanteret koncept, udviklet og beroliget i mere end 15 år.


Forbrugerne ønsker sikkerhed og beroligelse. De har brug for at vide, at det, de køber, er det bedste. Derfor har vi udviklet Certified Original Nordmann. Det er den sikre måde at levere bedre forretningsresultater og levere garanterede julestemninger.


Vi leder konstant efter forretningspartnere, der er klar til at omfavne konceptet og udvikle konceptet til en bestemt geografi.


Vi ved, hvordan vi kan tilpasse konceptet til de individuelle behov i de specifikke forretningstyper, vi arbejder med, og geografiske områder, vi dækker, og specifikt har konceptet vist sig at være værdifuldt. 

Videoer

Certificeret Original Nordmann

Created by Nature


Grossister med Original Nordmann Juletræ

Evergreen Farm Co.
Banggårdsvej 37
5474 Veflinge
+45 60 18 70 24 peter@evergreenfarm.dk

Geil & Berner A/S
Rugaardsvej 5
8680 Ry
+45 86 89 87 00
+45 40 11 47 04
lars@larsgeil.dk

HD Nordictrees
Klostermarken 12
8800 Viborg
+45 30 73 60 57
+45 40 28 78 60

info@hdnordictrees.com

Nordmann Trade A/S
Johannes Jensensvej 56
8641 Sorring
+45 86 95 72 85
office@nordmanntrade.com

Rolles Mølle
Rolles Møllevej 50
6640 Lunderskov

+45 40 18 62 80
rolles@moelle.dk

Raahavegaard
Raahaven 5
5610 Assens
+45 64 79 10 13
mpl@raahavegaard.dk

Johannsen & Lei ApS
Thorsvej 8
6330 Padborg
+45 74 67 58 40
mail@johannsen-lei.dk

Lindbergs Juletræsservice ApS
Engholmvej10, Mausing
8620 Kjellerup
+45 20 41 22 41
peter.lindberg@mail.tele.dk

Maglesø Plantage
Maglesøvej 7, Igelsø
4300 Holbæk

+45 20 95 74 14
info@maglesoe-plantage.dk